https://www.uitvaartverzorgingremcohol.nl/wp-content/themes/gymappstest Uitvaartcentrum en Familiekamers | Uitvaartverzorging Remco Hol

Uitvaartcentrum en Familiekamers

Indien de opbaring niet thuis plaatsvindt, is het mogelijk om uit te wijken naar een uitvaartcentrum.
Uitvaartverzorging Remco Hol werkt samen met diverse uitvaartcentra en kan u helpen om hier een geschikte keuze in te maken.
 

Uitvaartcentrum Geldermalsen

Geldermalsen beschikt over een uitvaartcentrum met een familiekamer. U krijgt tot de dag van de uitvaart een sleutel van de kamer, zodat u op ieder gewenst tijdstip bij de overledene kan zijn. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken met de uitvaartverzorger. De familiekamer is huiselijk ingericht en er is voldoende ruimte om zelf bloemen, kaarten of foto’s te plaatsen.

Familiekamer Geldermalsen
Groen van Prinstererstraat 1
4191 EG GELDERMALSEN

Rouwcentrum Culemborg

Culemborg beschikt over een onafhankelijk uitvaartcentrum. Naast een opbaarruimte beschikt deze locatie ook over een ruimte waar een condoleance of afscheidsdienst plaats kan vinden. Na afloop van de begrafenis of crematie kunt u hier ook terecht voor een koffietafel of broodmaaltijd. Ook zijn specifieke catering wensen mogelijk.
Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van een familiekamer. Deze kamer is voorzien van een koelkast met frisdrank, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Ook heeft u hier de mogelijkheid om bloemen, kaarten en foto’s te plaatsen.
Rouwcentrum Culemborg is niet in het bezit van een uitvaartonderneming. Dit biedt extra flexibiliteit en de mogelijkheid om alles naar wens van de familie uit te voeren.

Uitvaartcentrum Culemborg
Fluweelboom 1
4101 JX CULEMBORG