https://www.uitvaartverzorgingremcohol.nl/wp-content/themes/gymappstest Uitvaart Bloemstukken | Uitvaartverzorging Remco Hol

Uitvaart Bloemstukken

Bloemen

Men wil er liever niet mee worden geconfronteerd, maar de dood is nu eenmaal een onderdeel van het leven. Een verdrietig onderdeel maar wel het laatste. Op een goede manier afscheid nemen kan dan ook helpen bij het rouwverwerkingsproces. Een uitvaart wordt vaak zo verzorgd dat het een weerspiegeling is van de overledene. Bloemen kunnen dit aspect visualiseren. Hiermee vormen bloemen vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart.

Naast de keuze van het drukwerk, de kist en het vervoer, kunnen wij u ook helpen bij het verzorgen van rouwbloemwerk. Wij zijn van mening dat een arrangement niet per definitie sober hoeft te zijn. Het is iets waar de nabestaanden troost uit kunnen putten en mag dus ook kleur hebben.

Aan de hand van diverse presentatiemappen kunt u een keuze maken van het gewenste bloemstuk en eventuele linten en zorgen wij voor de bestelling. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven Geldermalsen, Beesd en Culembog.

Door op een link te klikken van de bloemisten met wie wij samen werken, kunt u inspiratie opdoen. Wij verzoeken u na het maken van de juiste keuze contact met ons op te nemen voor het verder verzorgen van de bestelling en de bezorging. Wanneer u zelf direct contact opneemt met een bloemist, geeft u dan de juiste locatie, dag en tijd van bezorging door.

http://www.leoakkerman.nl/ – BEESD- GELDERMALSEN – CULEMBORG
http://www.tuincentrumvandenhurk.nl/ – CULEMBORG
https://www.fleuri-bloemen.nl/ GELDERMALSEN
https://www.bibodecoratie.nl/ – METEREN