https://www.uitvaartverzorgingremcohol.nl/wp-content/themes/gymappstest Rouwbus Direct | Uitvaartverzorging Remco Hol

Rouwbus Direct

Hoe werkt het?

De overledene in de uitvaartkist, Baarplank of Rieten Mand wordt via de achterzijde ingezet. De uitvaartkist staat naast 3 zitplaatsen. Boven de uitvaartkist is er ruimte voor bloemen. Er kunnen 8 personen meerijden in de rouwbus. Of eventueel 7 personen en dan is er plaats voor 1 rolstoel gebruiker.

Voordelen

* De nabestaanden blijven tot het laatst dichtbij de overledene
* U hoeft zelf niet te rijden
* Maximale privacy
* U bepaalt de route
* Financieel voordeliger
* Alles zelf in de hand

De route:

U bepaalt welke route gereden wordt. Bijvoorbeeld: langs het woonhuis, bedrijf, sportclub, wandelroute. De bus heeft de juiste afmetingen en wendbaarheid. Handig voor nauwe straatjes of smalle dijkjes op een buitenroute. De overledene kan ook met een gezelschap naar een codoleancegelegenheid gebracht worden.

Maximale privacy:

De rouwbus is voorzien van privacy-glass. Dat zorgt ervoor dat men wel van binnen naar buiten kan kijken, maar andersom niet. Passanten kunnen niet naar binnenkijken. Uw privacy is gewaarborgd.

De juiste sfeer:

Er is dimbare verlichting of nachtverlichting aanwezig in de rouwbus. Muziek onderweg Tijdens de rit kan er ook uw favoriete muziek afgespeeld worden.

Financieel voordeliger:

Vaak is Rouwbusdirect voordeliger dan een rouwauto (staatsievoertuig) en een volgwagen. Bovendien is Rouwbusdirect minder belastend voor het milieu dan een rouwauto met volgwagen. De rouwbus rijdt op Total Excellium diesel wat zorgt voor minder uitstoot nl. 1:0,0027 CO2.

Wilt u gebruiken maken van onze Rouwbus neem dan contact op met:
Robert:
tel:0345-532274 / tel:0629607922
http://mailto:info@vervoersbedrijfkool.nl