https://www.uitvaartverzorgingremcohol.nl/wp-content/themes/gymappstest Verzekering | Uitvaartverzorging Remco Hol

Verzekering

Hoe zit het echt met uitvaartverzekeringen?

 

U bent bij alle verzekeringen vrij om de uitvaartonderneming te kiezen die bij u past. Soms lijken de polisvoorwaarden anders te doen geloven. Twijfelt u of u ons kunt inschakelen? Wij denken vrijblijvend mee over de mogelijkheden en de gevolgen.

Naturaverzekering of Dienstenverzekering

Deze verzekering levert standaarddiensten en producten. Er wordt geen bedrag uitgekeerd. Als u wilt afwijken van de inhoud van het standaardpakket (bijv. een andere kist, bloemen, fotokaart of consumpties) dan wordt dit extra berekend. In de meeste gevallen zijn de uitvaartwensen uitgebreider dan uw pakket verzekert. Als u door ons de uitvaart laat regelen keert uw verzekering een bedrag uit. Wilt u weten hoe hoog dat bedrag is? Dat kunnen wij nu al voor u navragen.

Kapitaalverzekering of Sommenverzekering

Na overlijden wordt er een bedrag uitgekeerd, u bent vrij in de besteding van het bedrag en de keuze van uitvaartonderneming. Bij de sommenverzekering bent u verplicht om het bedrag geheel aan de uitvaart te besteden.

Voordeel van een kleine uitvaartonderneming  

Wij kunnen persoonlijk werken, vanaf het eerste contact tot en met de dag van de uitvaart heeft u één aanspreekpunt. 

Onafhankelijk onderzoek 

De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar uitvaartverzekeringen. Hun conclusie is dat u de meeste vrijheid heeft als u een kapitaalverzekering of sommenverzekering afsluit.

Wilt u meer weten over uitvaartverzekeringen?

Wij zijn er voor u en uw familie en denken graag vrijblijvend met u mee.

Neem contact met ons op: 06-53834619 info@uitvaartverzorgingremcohol.n

Daarnaast wekken sommige uitvaartverzekeringen de indruk dat als je daar verzekerd bent, je ook de uitvaart door die maatschappij moet laten verzorgen. Dat is niet juist. Een uitvaartverzekering is in principe alleen verplicht uit te keren bij overlijden, maar voert vaak ook de uitvaart uit. U hoeft hier niet mee in te stemmen. U bent vrij om de uitvaartondernemer te kiezen die u wenst. De verzekeraar keert dan een bedrag uit om de uitvaart te bekostigen.