Nazorg

 

Na een overlijden lukt het echt  iedereen om zomaar weer de draad op te pakken en door te gaan. Daarom vinden wij  het belangrijk dat onze dienstverlening en toewijding niet stoppen na de uitvaart.

 

Nazorg

Na het overlijden van een partner, ouder of een andere dierbare, ben je in eerste instantie vooral bezig met het afscheid en de uitvaart. Na de begrafenis of crematie zijn er nog meer zaken die geregeld moeten worden. Denk aan: afhandeling administratie, belastingen, notaris, het ontruimen van een woning of misschien naar een tastbare herinnering, zoals een urn, glasreliek of sieraad. Een dankbetuiging sturen of advertentie plaatsen, een grafmonument of asbestemming kiezen, bank- en belastingzaken regelen, verzekeringen afwikkelen, een erfenis verdelen. Allemaal praktische zaken die moeten gebeuren, terwijl uw hoofd er misschien nog helemaal niet naar staat. Wij helpen u graag door te kijken wat eerst moet en wat nog even kan wachten, en geven u handige adviezen waarmee u verder komt.

Dit zijn zaken waar je misschien nog niet eerder mee te maken hebt gehad of waarvoor je zo vlak na het verlies geen energie kunt opbrengen. Wij helpen u, ook ná de uitvaart.

 

Vraag naar al onze mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.