Voorgesprek

Nadenken over het afscheid tijdens een voorgesprek.

Een overlijden zou gewoon kunnen zijn, even veilig als geboren worden. Zo zou de dood bespreekbaar moeten zijn met je omgeving. Niet alleen wanneer je ziek of oud bent, maar juist als je nog fit bent. Steeds vaker denken mensen bij leven al na over hun dood en willen soms al kennismaken met diegene aan wie ze hun toekomstige uitvaart gaan toevertrouwen, al dan niet gecombineerd met het vastleggen van hun eigen wensen. 
Zo'n gesprek kan nuttig zijn en soms ook rust geven, want niks is erger dan dat de nabestaanden naast het verdriet ook nog moeten gaan nadenken over wat de overledene gewild zou hebben. Uiteraard zijn wij bereid u vrijblijvend en kosteloos een inzicht te geven over de mogelijkheden die er op verschillende gebieden zijn. U kunt altijd bellen voor een afspraak.

Uitvaartverzorging Remco Hol is onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn daardoor niet gebonden en zijn dus geheel vrij in alle keuzes die in overleg met u gemaakt moeten voor het regelen van een uitvaart..

Voor meer informatie of eventueel een boekje "De regie in eigen hand", neemt u contact met ons op via: info@uitvaartverzorgingremcohol.nl of u kunt bellen via: 06-53 83 46 19 

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier hieronder zo volledig en duidelijk mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.