Wat kunnen wij voor u betekenen

Op informele wijze help ik u met het organiseren van een afscheid dat zo goed mogelijk bij u past. Daarbij gaat het meestal niet om buitengewone zaken, het persoonlijke zit hem juist vaak in kleine dingen.
 
Bent u of jij bezig met het voorbereiden en regelen van je eigen uitvaart of met die van een dierbare en wil je dan dat alles klopt? Alles in de gedachten en herkenbaarheid. Eigen en vertrouwd? Ieder persoon is anders en uniek. De juiste keuzes maken voor de locatie, diensten en producten!
 

Samen gaan we zorgen dat alles klopt! Een afscheid waar met een goed gevoel op terug kan worden gekeken.Vertel maar, hoe zag het leven van je overleden dierbare eruit? Vertel maar wie hij of zij was, vertel maar hoe jullie het afscheid voor je zien.

Zorgvuldig, met rust en aandacht echt afscheid nemen op ieder zijn of haar eigen manier en eigen wijze. Daar begeleid ik jullie en de familie natuurlijk bij, ongeacht waar iemand ook verzekerd bent.
 

Wij zorgen ervoor dat u zorgvuldig keuzes kunt maken en dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen. Hierbij begeleiden wij u en geven u suggesties. Wij bieden u alle ruimte om zelf actief mee te werken aan het afscheid en de crematie of begrafenis. We nemen de tijd voor beslissingen en emoties en hebben daarbij aandacht voor alle betrokkenen. 

Ook houden wij de uitvaartbegeleiding zoveel mogelijk in één hand. Betrokkenheid, zorgvuldigheid en rust staan centraal in onze manier van werken.

     
 

Waarom kiezen de families voor Uitvaartverzorging Remco Hol

Volledig je eigen invulling kunnen geven – creativiteit – gewoon jezelf kunnen en mogen zijn – Voor iedereen

– voor een traditionele of een eigentijdse uitvaart – Elders verzekerd geen probleem – Meer dan 25 jaar ervaring– Begrafenissen en crematies – Meer dan alleen maar een persoonlijke uitvaart 

 
 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier hieronder zo volledig en duidelijk mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.