https://www.uitvaartverzorgingremcohol.nl/wp-content/themes/gymappstest Persoonlijk, vertrouwd en uw eigen invulling

Remco Hol

Met meer dan 25 jaar ervaring is het uitvaartvak mijn leven geworden. Toen ik 16 jaar was, ging ik voor het eerst mee met het vervoersbedrijf van mijn ouders. Deze dag zal ik nooit meer vergeten. Naast dat ik gegrepen werd door de werkzaamheden, zag ik op jonge leeftijd al in dat je op een kwetsbaar moment veel kan betekenen voor een ander. Daarom heb ik er een aantal jaren later voor gekozen om mijn eigen uitvaartonderneming in Geldermalsen te starten. Ondanks dat ik momenteel woonachtig ben in Tiel, liggen mijn roots in Geldermalsen en omgeving en ben ik daar nog regelmatig te vinden.
 

Persoonlijke benadering

De uitvaart afstemmen op een persoon vind ik belangrijk en dat is waar ik mezelf iedere keer weer voor de volle 100% voor inzet. Door iedereen persoonlijk te benaderen en te luisteren naar de verhalen creëren we samen een passend afscheid waarbij alles kan. Ook betrek ik kinderen of mensen met een beperking actief bij het afscheid. Zij hebben vaak behoefte aan duidelijkheid en willen graag weten wat er allemaal gebeurt.

Van de laatste zorg tot aan de uitvaartdienst

Naast mijn beroep als uitvaartverzorger ben ik ook gediplomeerd thanatopracteur en overledenenverzorger. Dat betekent dat ik naast het regelen van de uitvaart ook de laatste zorg kan uitvoeren. Voor u betekent dat 1 aanspreekpunt en het geeft mij de kans om nog meer te leren over uw dierbare. Tijdens de verzorging geef ik u alle ruimte om te helpen. Vaak komen de verhalen dan al op gang en geeft mij dat een beter beeld van uw wensen.

 

Wat kunt u van mij verwachten?

  • Persoonlijke aandacht

  • Professionele begeleiding

  • Toegankelijkheid en flexibiliteit

  • Ruimte om uw wensen kenbaar te maken

      

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier hieronder zo volledig en duidelijk mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.