Wie zijn wij

Wat kunnen wij voor u betekenen

Voor een afscheid waar iedereen wat mee kan….

 

Afscheid nemen na een overlijden is een intense en verdrietige gebeurtenis. We worden door emoties en door het overlijden van die persoon van ons stuk gebracht. En dat terwijl er juist na het overlijden zoveel van hen wordt gevraagd. Er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en er moet veel worden geregeld.

Het is een situatie die vraagt om oprechte steun en deskundigheid. De nabestaanden hebben iemand nodig die zij alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen. 

Afscheid nemen is pijnlijk. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zo vorm te geven dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft. Een herinnering aan een periode van afscheid duurt immers een leven lang.

Samen gaan wij kijken naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven. Wij zullen er zijn als steun voor u en uw familie. Vanaf de laatste verzorging, het maken van de rouwbrief en het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst. Op een manier waarop u de overledene in alles herkent. Want u als nabestaanden weten pas echt hoe deze persoon was in het dagelijks leven. 
 

Wij zijn er voor iedereen, ongeacht uw geloofsovertuiging of Cultuur…

Ook als u elders anders verzekerd bent.

 

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier hieronder zo volledig en duidelijk mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.